Sütsüz elmalı kek tarifini okuduğumda, özellikle süt ürünlerine alerjim olduğu için bu tarife ulaşmanın ne kadar önemli olduğunu anladım. Malzemelerin sade ve sağlık için uygun olması, benim gibi beslenme tercihleri olanların ilgisini çekecektir. Yapılış aşamalarında dikkat edilen limon suyu ile kararmayı önlemek gerçekten iyi bir fikir. Yumurta ve şekerin krema kıvamına gelmesi için çırpılmasının gerektiğini biliyordum ama bu özellikle tarifte belirtilmiş olması, keke lezzet katacak önemli bir adım. Ayrıca, fırın sıcaklığının önceden ısıtılması ve kekin pişip pişmediğini kontrol etmek için kürdan ile yapılacak testin tarifte vurgulanması da gerçekten pratik. Servis önerileri arasında vegan dondurma ile sunma fikri oldukça cazip görünüyor. Ekstra bilgilerin içinde sağlıklı alternatiflerin de bulunması, bu tarife olan ilgimi daha da artırdı. Kesinlikle denemek için sabırsızlanıyorum!
Sütsüz elmalı kek tarifini okuduğumda, özellikle süt ürünlerine alerjim olduğu için bu tarife ulaşmanın ne kadar önemli olduğunu anladım. Malzemelerin sade ve sağlık için uygun olması, benim gibi beslenme tercihleri olanların ilgisini çekecektir. Yapılış aşamalarında dikkat edilen limon suyu ile kararmayı önlemek gerçekten iyi bir fikir. Yumurta ve şekerin krema kıvamına gelmesi için çırpılmasının gerektiğini biliyordum ama bu özellikle tarifte belirtilmiş olması, keke lezzet katacak önemli bir adım. Ayrıca, fırın sıcaklığının önceden ısıtılması ve kekin pişip pişmediğini kontrol etmek için kürdan ile yapılacak testin tarifte vurgulanması da gerçekten pratik. Servis önerileri arasında vegan dondurma ile sunma fikri oldukça cazip görünüyor. Ekstra bilgilerin içinde sağlıklı alternatiflerin de bulunması, bu tarife olan ilgimi daha da artırdı. Kesinlikle denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz