Bu elmalı yoğurtlu krep tarifini denemek gerçekten heyecan verici! Sizce elma dilimlerini pişirirken üzerine biraz şeker eklemenin tadı nasıl olur? Hatta belki tarçın yerine birkaç damla vanilya özü eklemeyi deneyebilirim. Krep hamurunu dinlendirmenin krepleri gerçekten daha yumuşak yapacağına emin misiniz? Ayrıca, krepleri rulo şeklinde sarmak mı yoksa üçgen şeklinde katlayarak servis etmek mi daha pratik olur sizce? Bu tarifte, kullandığınız yoğurtun tipi de lezzeti etkiliyor mu? Denemek için sabırsızlanıyorum!
Bu elmalı yoğurtlu krep tarifini denemek gerçekten heyecan verici! Sizce elma dilimlerini pişirirken üzerine biraz şeker eklemenin tadı nasıl olur? Hatta belki tarçın yerine birkaç damla vanilya özü eklemeyi deneyebilirim. Krep hamurunu dinlendirmenin krepleri gerçekten daha yumuşak yapacağına emin misiniz? Ayrıca, krepleri rulo şeklinde sarmak mı yoksa üçgen şeklinde katlayarak servis etmek mi daha pratik olur sizce? Bu tarifte, kullandığınız yoğurtun tipi de lezzeti etkiliyor mu? Denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz