Öncelikle oda sıcaklığındaki margarini bir kabın içinde elinizle ezin. Sonra yumurta, yoğurt, pudra şekeri, sıvı yağ, vanilya, kabartma tozu, sirkeyi ve unu ekleyin. Hepsini karıştırın, kulak memesi kıvamına gelene kadar güzel bir hamur yoğurun. Hazırladığınız hamur bir kenarda dinlenirken sizde bu esnada iç harcını hazırlayın. Elmaları yıkayıp soyun ve rendeleyin. Bir tavaya koyup içine şeker ve tarçını ilave edip güzelce pişirin. Pişen harç soğuduktan sonra Hamurdan küçük bezeler alın ve merdane ile açın.
Açtığınız hamurları 4'e bölün geniş kısımlarına elmalı içten koyun ve rulo şeklinde sarın. Hazırladığınız kurabiyeleri fırına verin ve piştikten sonra fırından çıkardığınız kurabiyeler biraz dinlenince servis tabağına alın ve üzerine pudra şekeri serpip servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun.